Stimate client, din cauza unei erori de sistem, este posibil să fi primit un e-mail de confirmare a achiziției referitor la o comandă veche. Vă rugăm să ignorați acel email, considerându-l irelevant. Ne cerem scuze pentru aceasta eroare și confuzia creată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
Hannah

Hannah COUPLE 6,0

Saltea gonflabilă Cod: 204721
Vândut
Descriere
Salteaua gonflabilă cu suprafață extinsă pentru două sezoane Hannah COUPLE 6.0 este concepută pentru 2 persoane și are camere separate din ...
Descriere

Hannah COUPLE 6,0

Salteaua gonflabilă cu suprafață extinsă pentru două sezoane Hannah COUPLE 6.0 este concepută pentru 2 persoane și are camere separate din punct de vedere structural. Partea superioară din nailon extrem de rezistent, cu tratament TPU (termopoliuretan), rezistă la uzură mecanică și la uzură, precum și la manipulări dure. Imprimeul antiderapant de pe partea inferioară împiedică alunecarea pe podeaua cortului sau pe prelată. Supapa fiabilă în două straturi cu clapetă de reținere previne returul de aer nedorit. Se livrează cu kit de reparație și husă. Pachetul include o husă impermeabilă, care are rolul de a umfla salteaua. Datorită greutății reduse a saltelei (1.550 g) și a faptului că poate fi împachetată într-un pachet mic, este un criteriu important, de exemplu, pentru drumeții de mai multe zile.
  • utilizare: primăvară/vară
  • construcție: scafe ondulate

Specificaţii

Material
nailon 40D cu strat TPU
Lățime
118 cm
Lungime
198 cm
Înălțime
6 cm
Greutate
1.55 kg
Lățime după adunare
18 cm
Lungime după adunare
30 cm
Cod produs
204721
Codul furnizorului
10041215HHX
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Hannah